HTML

Fear and Loathing

zene, film, egyéb

Friss topikok

Linkblog

Nouvelle Vague + Superbowl

2009.02.02. 13:39 Thom Yerk

 Igen, igen, fura egymás mellett látni, tudom. Mégis egy csodás este rövid összefoglalója. Mi a hosszabb? Hát lássuk csak.

Hány olyan koncerten voltatok, ahol az énekes(nő) elbodysurf-ölt a bárig, majd ott táncolt kicsit és vissza ugyanúgy? Vagy ahol úgy játszottak a zenészek a közönséggel, ahogy csak akartak? És kik játszanak new wave slágereket, mindenféle punknótákat teljesen áthangszerelve? Ha ezek közül bármelyik megesett, de leginkább az összes, akkor Nouvelle Vague-on voltál. Itthon alig ismertek, mégis tele volt a hajó. Mindenki odaadta magát nekik, mondjuk nem volt választásunk. Jöhetett gyors, lassú, szomorú vagy vidám szám, mindegy volt, mert ők csak elvarázsoltak, miközben azért maguknak játszottak. Hát ezt csinálja utánuk valaki!

Az már csak hab volt a tortán, hogy talán a legizgalmasabb NFL meccset láttam életemben, amint hazaértem. A Superbowl amúgy sem egy kis esemény, de ahogy a két csapat kitett magáért...fantasztikus. Az utolsó percig nem dőlt el semmi, és még mindig nem értem, az Arizona hogy tudott veszíteni...viszont emiatt is nagy respekt a Pittsburghnek. (P 27-23 A)

És valahogy mégis egy nevezőre lehet hozni a dolgokat: mindkét eseményen úgy szórakoztatták a nézőket, úgy uralták a figyelmüket, hogy közben maguknak és magukért játszottak. Na ezt kapjátok ki, csak összehoztam :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fearandloathing.blog.hu/api/trackback/id/tr46918070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása